De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

BHV BLENDED LEARNING

BHV Cursus E-learning + 1 praktijkdag

U dient als werkgever één of meerdere werknemers aan te wijzen als Bedrijfshulpverlener. Een Bedrijfshulpverlener (BHV’er) is iemand die binnen het bedrijf, naast de dagelijkse werkzaamheden, maatregelen kan nemen om de schade zoveel mogelijk te beperken op het moment dat er iets mis gaat in de zaak.

Basiscursus BHV Blended Learning (NIEUW)

U kunt de Basiscursus BHV al in 1 dag behalen via dé nieuwe opleidingsvorm: Blended Learning! Deze cursus is een mix van online (digitaal) leren en 1 praktijkdag. Als werkgever heeft u het voordeel dat u uw werknemer maar één dag hoeft te missen. De E-learning module wordt thuis gedaan op de computer en neemt gemiddeld 2 uur in beslag. Daarna volgt de cursist 1 praktijkdag waarin de onderwerpen ‘Levensreddende Eerste Handelingen’ en ‘Brandbestrijding’ behandeld worden. Bij goed resultaat ontvangt de cursist de BHV Draagpas, geldig voor 1 jaar.

Doelgroep

De Basiscursus BHV Blended Learning is bedoeld voor medewerkers binnen uw bedrijf, die de bedrijfshulpverlening op zich gaan nemen en nog niet eerder een BHV-cursus hebben gevolgd.

Toelatingseisen

U moet minimaal 18 jaar zijn.

Inhoud cursus

• het verlenen van eerste hulp bij ongevallen
• het beperken en bestrijden van brand en het beperken van gevolgen van ongevallen
• het alarmeren en evacueren van alle personen in het bedrijf (werknemers en gasten/bezoekers)

Examen Bedrijfshulpverlener

U wordt automatisch voor het examen aangemeld. Het examen bestaat uit een schriftelijk gedeelte van 2 x 15 meerkeuzevragen en uit praktijkopdrachten. Het schriftelijke examen wordt in de E-learning module afgenomen. Bij het goed doorlopen van het examen wordt een BHV draagpas aan de cursist afgegeven. Deze BHV draagpas verschaft de werkgever de garantie dat zijn medewerker de basistaken als bedrijfshulpverlener kan uitvoeren. Het is daarbij uiteraard noodzakelijk om alle opgedane kennis en vaardigheden te onderhouden door middel van de Herhalingscursus BHV.

Kosten   l   Cursusduur