De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

CURSUS BASISVAARDIGHEDEN HORECA

Cursus Basisvaardigheden Horeca

Deze Horeca Cursus kunt u beschouwen als dé basiscursus voor de Horeca en is een absolute must als u een eigen horecabedrijf heeft of wilt starten. Bovendien is deze cursus een waardevolle bron van informatie voor iedereen die in de gastvrijheidsbranche werkzaam is (of wil zijn). Het is een leuke en leerzame cursus; u leert alles over bieren, wijnen, serveren, gastvrijheid en nog veel meer.

Doelgroep Cursus Basisvaardigheden Horeca

Voor alle toekomstige of startende ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers. Maar ook voor mensen die puur uit interesse in de Horeca of de gastvrijheidsbranche de cursus willen volgen.

Vooropleiding

Er is geen vooropleiding vereist.

Inhoud Cursus

• werken in de Horeca, bedrijfstypes en vakbekwaamheid
• gastvrijheid en omgang met gasten
• serveren van dranken en etenswaren
• drankenkennis: bier, wijn, gedistilleerd, cocktails
• etenswaren en hygiënevoorschriften

Schriftelijke Cursus Basisvaardigheden Horeca 

We bieden de Cursus Basisvaardigheden Horeca aan als schriftelijke cursus. De cursus bestaat uit 8 huiswerklessen en je ontvangt ondersteuning van je persoonlijke huiswerkdocent. Als schriftelijke cursist ontvangt u het Certificaat van Deelname wanneer u de 8 huiswerklessen volledig en succesvol heeft afgerond. 

InCompany Cursus

De Cursus Basisvaardigheden Horeca is uitermate geschikt om in het eigen bedrijf te organiseren, wat al vanaf 10 personen interessant is. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en kosten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.


Kosten   l   Cursusduur