De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

SCHRIFTELIJKE CURSUS SOCIALE HYGIËNE 

SVH cursusboek Sociale Hygiene

Thuiscursus Sociale Hygiëne met Sociale Hygiëne examen

Het Diploma Sociale Hygiëne is een wettelijke verplichting vanuit de Drank en Horecawet wanneer u een eigen horecabedrijf heeft waar u alcohol schenkt of wanneer u werkzaam bent in een horecabedrijf en zelfstandig alcohol schenkt. De Drank en Horecawet schrijft voor dat er tijdens openingstijden altijd iemand aanwezig moet zijn die in het bezit is van het Diploma Sociale Hygiëne. Met de Schriftelijke Cursus Sociale Hygiëne inclusief Sociale Hygiëne examen kunt u in het bezit komen van dit Diploma. 

Sociale Hygiëne Diploma

Om als leidinggevende te bewijzen dat hij over voldoende kennis en inzicht met betrekking tot Sociale Hygiëne beschikt, dient een leidinggevende het Sociale Hygiëne Diploma te overleggen. Door middel van de Schriftelijke Cursus Sociale Hygiëne inclusief het Sociale Hygiëne examen kunt u dit SVH Diploma behalen.

Opzet Schriftelijke Cursus Sociale Hygiëne 

De Schriftelijke Cursus Sociale Hygiëne bereidt u voor op het Sociale Hygiëne examen. De cursus bestaat uit 3 huiswerklessen. Iedere huiswerkles kunt u opsturen naar uw persoonlijke huiswerkdocent per mail of per post. Uw docent kijkt uw huiswerk na en stuurt uw huiswerk met correcties naar u retour. Als schriftelijk cursist met het Sociale Hygiëne examen krijgt u naast deze huiswerklessen ook onbeperkt toegang tot onze online proefexamens, voor een extra goede voorbereiding op het Sociale Hygiëne examen.

Met of zonder Sociale Hygiëne examen

Wanneer u bij Sociale-Hygiene.nl de Schriftelijke Cursus Sociale Hygiëne bestelt, heeft u de mogelijkheid deze met of zonder het Sociale Hygïëne examen te bestellen. Wanneer u kiest voor de Schriftelijke Cursus mét het Sociale Hygiëne examen dan heeft u de keuze uit 1 van onze 52 locaties waar u het Sociale Hygiëne examen kunt afleggen. U legt bij aanmelding ook direct uw examendatum vast. Weet u nog niet wanneer u het Sociale Hygiëne examen wilt afleggen, dan kunt u de Schriftelijke Cursus Sociale Hygiëne bestellen zonder examen en op een later moment het Sociale Hygiëne examen alsnog aanvragen.

Doelgroep Schriftelijke Cursus Sociale Hygiëne

Voor alle startende ondernemers, leidinggevenden en voor medewerkers die alcohol schenken/verkopen in zowel  commerciële- als paracommerciële horecabedrijven (zoals verenigingen, stichtingen en buurthuizen) die graag thuis studeren met huiswerkbegeleiding.

Vooropleiding

Er is geen vooropleiding vereist. 

Inhoud Schriftelijke Cursus Sociale Hygiëne

• de nieuwe Drank- en Horecawet
• de horecamarkt, bedrijfs- en gastvrijheidsformule
• huisregels opstellen en handhaven
• alcohol-, drugs-, rook- en gokbeleid
• omgaan met (seksuele) intimidatie, agressie en geweld
• veiligheid in het bedrijf

Sociale Hygiëne Examen

Het Sociale Hygiëne examen is schriftelijk en wordt afgenomen door SVH. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar u 40 minuten de tijd voor krijgt.  
 

Kosten   l   Studieduur   l    Vraag&Antwoord