De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

SOCIALE HYGIËNE SVH SPOEDCURSUS

Cursus Sociale Hygiëne met SVH examen in 1 dag 

Nieuwste SVH theorieboek Sociale Hygiene

Bedrijven die alcoholhoudende drank schenken en/of verkopen dienen te beschikken over een Drank- en Horecavergunning. Volgens de wet moet er altijd iemand aanwezig zijn die aan de eisen van Sociale Hygiëne voldoet. Als u ruime openingstijden heeft, zult u dus al snel meerdere medewerkers in dienst moeten hebben die in het bezit zijn van het Diploma Sociale Hygiëne. Ondernemers, managers en leidinggevenden moeten zelf ook voldoen aan de eisen van Sociale Hygiëne; bij een vennootschap betekent dit bijvoorbeeld dat alle vennoten aan deze eisen moeten voldoen.

Diploma Sociale Hygiëne

In ieder horecabedrijf, slijterij en in andere commerciële organisaties waar alcohol geschonken en/of verkocht wordt, moet er altijd minimaal 1 medewerker aanwezig zijn met het SVH Diploma Sociale Hygiëne. In paracommerciële organisaties dienen minimaal 2 bestuurders in het bezit te zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Met de cursussen van Sociale-Hygiene.nl behaalt u dit SVH Diploma eenvoudig en snel!

Doelgroep Spoedcursus Sociale Hygiëne

Voor alle (startende) ondernemers, leidinggevenden en voor medewerkers die alcohol schenken/verkopen. Bijvoorbeeld in de commerciële horeca en slijterijen. Maar ook bij paracommeriële instellingen, zoals verenigingen, stichtingen, buurthuizen en zorginstellingen. 

Vooropleiding

Er is geen vooropleiding vereist. 

Inhoud Spoedcursus Sociale Hygiëne

• de Drank- en Horecawet
• de horecamarkt, bedrijfs- en gastvrijheidsformule
• huisregels opstellen en handhaven
• alcohol-, drugs-, rook- en gokbeleid
• omgaan met (seksuele) intimidatie, agressie en geweld
• veiligheid in het bedrijf

Gratis Proefexamens Sociale Hygiëne

Wanneer u zich inschrijft voor de Spoedcursus Sociale Hygiëne ontvangt u een inlogcode waarmee u tot aan de cursusdag onbeperkt gratis proefexamens Sociale Hygiëne kunt oefenen. 

SVH Examen Sociale Hygiëne

Het examen is schriftelijk, bestaat uit 40 meerkeuzevragen en duurt 40 minuten. 


Kosten   l   Lestijden   l   Vraag&Antwoord 

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.