De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

MONDELING OF SCHRIFTELIJK?

 

MONDELINGE CURSUSSEN

Als mondeling cursist volgt u de cursus in een locatie bij u in de buurt. U krijgt het lesmateriaal direct thuisgestuurd of het wordt u op de 1e les uitgereikt. De mondelinge cursussen worden door het hele land georganiseerd. Per mondelinge cursus staat de informatie over de lesdata, de lestijden en cursuslocaties op desbetreffende cursuspagina vermeld.

Inclusief examen op de cursuslocatie

Bij de Spoedcursus Sociale Hygiëne, de Cursus Basisvaardigheden Horeca, de Leermeester Training en de BHV cursussen doet u aansluitend op uw cursus meteen het examen, op dezelfde locatie waar u ook de cursus volgt. Aan het einde van de Training Hygiënecode HACCP en de Spoedcursus Allergenen ontvangt u na het maken van een meerkeuzetoets het Certificaat van Deelname. Direct examen doen scheelt u enorm in tijd en reiskosten. Bovendien hoeft u zich niet zelf aan te melden voor deze examens, dat doet Sociale-Hygiene.nl automatisch voor u. 
 

SCHRIFTELIJKE CURSUSSEN

Als u de cursus schriftelijk volgt, wordt het volledige lesmateriaal naar u opgestuurd. U krijgt uitgebreide begeleiding tijdens de cursus van uw eigen docent en u bent zelf verantwoordelijk voor het verloop van uw cursus. U bepaalt uw eigen studietempo en de voorbereiding op het examen.

Thuis studeren

Het grote voordeel van thuis studeren is dat u zelf bepaalt op welk tijdstip u de lesstof doorneemt en wanneer u uw huiswerk opstuurt. U ontvangt naast het lesmateriaal ook uitwerkpapier en huiswerkenveloppen. Uw persoonlijke docent op afstand corrigeert uw huiswerk en stuurt dit met opmerkingen en de goede antwoorden binnen 2 weken naar u terug.

I-studie via internet

Alle schriftelijke cursussen van Sociale-Hygiene.nl kunt u natuurlijk ook via internet met I-studie volgen. Leren via I-studie is leren via E-mail. Op deze manier heeft u direct en snel contact met uw docent. U bepaalt uw eigen leertempo en u wordt persoonlijk en deskundig begeleid.

 

Direct Inschrijven