De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

WAAROM ACADEMIE SOCIALE HYGIENE?


Voordelen van Sociale-Hygiene.nl

Sociale-Hygiene.nl is hét adres voor het in korte tijd behalen van de benodigde papieren, maar ook het juiste adres wanneer u uw vakkennis wilt vergroten. Hieronder vindt u een kort overzicht van alle voordelen die Sociale-Hygiene.nl u biedt.

Heldere Cursusprijzen

Sociale-Hygiene.nl werkt met heldere prijzen voor al haar mondelinge cursussen. Zo weet u, voordat u zich inschrijft voor een cursus, precies waar u qua kosten aan toe bent.

Trainingsspecialisten

De oprichters, trainers en docenten van Sociale-Hygiene.nl komen zelf uit de gastvrijheidsbranche en weten dus precies wat er speelt in de praktijk. Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide expertise organiseert Sociale-Hygiene.nl in heel Nederland kwalitatief de beste en de meest praktijkgerichte cursussen en trainingen.

Klanttevredenheidsonderzoek

Alle trainers worden na iedere training of cursus beoordeeld door de cursisten met een evaluatieformulier. Deze evaluaties worden gebruikt voor ons klanttevredenheidsonderzoek. De resultaten van dit onderzoek worden, samen met de slagingspercentages, besproken met de desbetreffende trainers. Jaarlijks verschijnt hier een officieel onderzoeksrapport van.

Kwaliteitsbewaking

Wij trainen regelmatig met onze trainers en docenten mee zodat wij hun kwaliteit zelf ervaren. Ook organiseren wij trainersbijeenkomsten waarin de trainers en cursusmanagers zich buigen over het ontwikkelen, verbeteren en innoveren van de cursussen en trainingen. Op deze wijze kunnen wij de hoge kwaliteit van onze opleidingen waarborgen.

Erkende Diploma’s en Certificaten

De horecacursussen van Sociale-Hygiene.nl kunnen worden afgesloten met een SVH Examen. Deze examens zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en de horecabranche. Ook de cursussen Bedrijfshulpverlener worden afgesloten met een officieel erkend BHV examen. Een aantal trainingen wordt afgesloten met een meerkeuzetoets. De deelnemer ontvangt bij goed resultaat een Certificaat van Deelname.

Inclusief verzendkosten

De cursuskosten van Sociale-Hygiene.nl zijn altijd inclusief verzendkosten. Al het lesmateriaal, zoals cursusboeken en lespakketten worden zonder extra kosten direct aan u verstuurd.

BTW-vrij

Sociale-Hygiene.nl is erkend door het CRKBO. Deze erkenning houdt in dat Sociale-Hygiene.nl BTW-vrij is. Voor stichtingen, verenigingen en particulieren die hun BTW niet kunnen terugvorderen van de Belastingdienst betekent deze vrijstelling een besparing van 21% in vergelijking met andere opleiders. Voor bedrijven die hun BTW wel terug kunnen vorderen, zorgt de BTW vrijstelling direct voor een betere cashflow.