Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.
Werkt u in een organisatie waar alcohol geschonken wordt aan gasten of waar sterk alcoholische drank verkocht wordt voor thuisgebruik, dan dient het bedrijf een Alcoholvergunning (voorheen: Drank- en Horecavergunning) te hebben. Om deze vergunning te verkrijgen moet de eigenaar in het bezit zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Ook andere leidinggevenden en/of medewerkers die wel eens alleen in het bedrijf staan, moeten worden bijgeschreven op deze vergunning en hebben hiervoor het SVH Diploma nodig.
Om te bewijzen dat u over voldoende kennis en inzicht met betrekking tot Sociale Hygiëne beschikt, dient u het Sociale Hygiëne Diploma te overleggen bij de gemeente. Met de Online Examentraining Sociale Hygiëne inclusief het SVH computerexamen behaalt u dit Diploma makkelijk en snel.
De Online Examentraining Sociale Hygiëne bereidt u zichzelf voor op het SVH computerexamen. De Online Examentraining bestaat uit het SVH Cursusboek én toegang tot onze online proefexamendatabase waar u tot uw examen onbeperkt kunt oefenen met meer dan 500 Sociale Hygiëne examenvragen.
Het digitaal SVH computerexamen Sociale Hygiëne bestaat uit 40 meerkeuzevragen waarvan u er maximaal 11 fout mag beantwoorden om het Diploma te behalen. Het examen duurt 40 minuten, maar bent u eerder klaar dan mag u de examenruimte direct verlaten. Aan het einde van het examen krijgt u direct te zien of u geslaagd bent.
Doelgroep Online Examentraining Sociale Hygiëne
Voor alle personen die alcohol schenken of verkopen in zowel commerciële- als paracommerciële horecabedrijven (bijvoorbeeld verenigingen, stichtingen en buurthuizen).
Er is geen vooropleiding vereist.
• de nieuwe Alcoholwet (voorheen: Drank- en Horecawet)
• de horecamarkt, bedrijfs- en gastvrijheidsformule
• huisregels opstellen en handhaven
• alcohol-, drugs-, rook- en gokbeleid
• omgaan met (seksuele) intimidatie, agressie en geweld
• veiligheid in het bedrijf
Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.