De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

INCOMPANY CURSUSSEN

Onze cursussen op uw locatie

Alle cursussen en trainingen die Sociale-Hygiene.nl aanbiedt kunnen ook Incompany worden georganiseerd. Tevens biedt Sociale-Hygiene.nl cursussen en trainingen aan die alleen Incompany worden uitgevoerd.

Voordelen InCompany opleiden

Incompany opleiden houdt in dat uw medewerkers binnen uw organisatie een cursus of training volgen. Op uw locatie, op voor u geschikte data en tijden. Dat heeft veel voordelen:
• Kostenbesparing
• Vergroten van draagvlak en motivatie van uw medewerkers
• Resultaat: meer effect

Organisatie InCompany cursussen

Bij voldoende deelnemers kunnen alle cursussen die u op deze website vindt ook in uw eigen bedrijf georganiseerd worden tegen een gereduceerde groepsprijs. In onderling overleg stellen wij de tijd, locatie, data en groepsgrootte vast. Afhankelijk van het soort cursus kan dit al vanaf 6 personen interessant zijn.

Offerte aanvragen

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van een Incompany opleiding (met of zonder examen), bel dan voor een vrijblijvende offerte op maat met onze afdeling Incompany op telefoonnummer 076-5138045, ga naar de pagina 'InCompany' of mail naar info@sh.nl

Maatwerk trainingen InCompany

Bij onze maatwerktrainingen is in principe alles mogelijk. In overleg met onze trainers bepaalt u dus zelf de inhoud, de omvang en de lesvorm van de training. Kortom; met maatwerktrainingen kunt u exact aansluiten op het opleidingsniveau van uw medewerkers en de specifieke behoeften van uw bedrijf. Deze trainingen zijn geheel op maat ontwikkeld voor de organisatie die deelneemt aan de training. Wilt u weten of wij ook voor u een training op maat kunnen verzorgen? Neem dan contact op met onze adviseurs van de afdeling Incompany voor meer informatie: 076-5138045, of vul het formulier in op de pagina 'InCompany' en wij nemen contact met u op.