De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

SOCIALE HYGIËNE INCOMPANY

Cursus Sociale Hygiëne op uw locatie, op voor u gepaste tijden

De Sociale Hygiëne Cursus Incompany is zeer geschikt wanneer er in de organisatie meerdere managers, medewerkers en/of vrijwilligers aanwezig zijn die het SVH Diploma dienen te behalen. In dit geval kunnen wij de Sociale Hygiëne Cursus inclusief het SVH examen op eigen locatie verzorgen. Het organiseren van een Cursus Sociale Hygiëne Incompany is al te adviseren bij 10 deelnemers.

Cursusopzet Cursus Sociale Hygiëne op uw locatie

De Cursus Sociale Hygiëne kan op uw locatie georganiseerd worden, op voor u geschikte tijden. Dit kan bijvoorbeeld in 1 dag van 09.00 uur tot 16.30 uur met aansluitend het SVH examen van 16.50 tot 17.30 uur. Een andere mogelijkheid is 2 avonden van 18.30 uur tot 22.00 uur inclusief SVH examen. Andere lestijden zijn, in overleg, uiteraard mogelijk. Dat is één van de voordelen van een Cursus Sociale Hygiëne Incompany! 

Inhoud Sociale Hygiëne Incompany

De Cursus Sociale Hygiëne leidt op voor het SVH examen dat aansluitend op de cursus plaatsvindt. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan de lesstof uit het officiële lesmateriaal 'SVH cursusboek Sociale Hygiëne'. De theoretische stof wordt op een praktijkgerichte manier uitgelegd, waardoor de stof beter blijft 'hangen'. De deelnemers leren welke verantwoordelijkheden ze hebben en hoe ze de veiligheid en het welzijn van zichzelf, collega's en gasten kunnen waarborgen. Ook krijgen de deelnemers verschillende examentrainingen zodat zij extra goed voorbereid zijn op het Sociale Hygiëne examen dat aansluitend op de cursus plaatsvindt.

Sociale Hygiëne Examen

De Cursus Sociale Hygiene Incompany wordt afgesloten met het officiële SVH examen Sociale Hygiëne. Sociale-Hygiene.nl meldt de deelnemers aan voor het SVH examen en verzorgt alle organisatie hieromtrent. Het Sociale Hygiëne examen duurt 40 minuten en bestaat uit 40 meerkeuzevragen (A,B,C). 

Offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een Cursus Sociale Hygiëne op uw locatie, neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met onze InCompany afdeling op telefoonnummer 076 - 513 80 45.

Ontvangt u liever een vrijblijvende offerte per mail, gebruik dan het aanvraagformulier op de pagina 'InCompany'.