De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

ONLINE EXAMENTRAINING SOCIALE HYGIËNE

Sociale Hygiëne examentraining inclusief SVH examen

SVH theorieboek

Werkt u in een organisatie waar alcohol geschonken wordt aan gasten of waar sterk alcoholische drank verkocht wordt voor thuisgebruik, dan dient het bedrijf een Drank- en Horecavergunning te hebben. Om deze Drank- en Horecavergunning te verkrijgen moet de eigenaar in het bezit zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Ook andere leidinggevenden en/of medewerkers die wel eens alleen in het bedrijf staan, moeten worden bijgeschreven op deze vergunning en hebben hiervoor het SVH Diploma nodig. 

Sociale Hygiëne Diploma

Om te bewijzen dat u over voldoende kennis en inzicht met betrekking tot Sociale Hygiëne beschikt, dient u het Sociale Hygiëne Diploma te overleggen bij de gemeente. Met de Online Examentraining Sociale Hygiëne inclusief het SVH examen behaalt u dit Diploma makkelijk en snel. 

Opzet Online Examentraining

De Online Examentraining Sociale Hygiëne bereidt u optimaal voor op het SVH examen. De Online Examentraining bestaat uit het nieuwste SVH Cursusboek én toegang tot onze online proefexamendatabase waar u tot uw examen onbeperkt kunt oefenen met meer dan 400 Sociale Hygiëne examenvragen.   

Met SVH examen

Wanneer u bij Sociale-Hygiene.nl de Online Examentraining Sociale Hygiëne besteld, kunt u bij aanmelden direct aangeven op welke locatie en datum u het SVH examen wenst af te leggen. De examens worden tweemaal per maand georganiseerd op 52 locaties, dus er vindt altijd wel een examen bij u in de buurt plaats!  

Doelgroep Online Examentraining Sociale Hygiëne

Voor alle personen die alcohol schenken of verkopen in zowel commerciële- als paracommerciële horecabedrijven (bijvoorbeeld verenigingen, stichtingen en buurthuizen) die geen tijd hebben om een Spoedcursus in 1 dag te volgen. 

Vooropleiding

Er is geen vooropleiding vereist.

Inhoud Online Examentraining

• de nieuwe Drank- en Horecawet
• de horecamarkt, bedrijfs- en gastvrijheidsformule
• huisregels opstellen en handhaven
• alcohol-, drugs-, rook- en gokbeleid
• omgaan met (seksuele) intimidatie, agressie en geweld
• veiligheid in het bedrijf

SVH Examen

Het SVH examen is schriftelijk en wordt afgenomen door de SVH exameninstantie. Het examen vindt plaats van 16.50 uur tot 17.30 uur en bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar u 40 minuten de tijd voor krijgt.  

Kosten   l   Studieduur