De goedkoopste horecacursussen van Nederland!

ONLINE EXAMENTRAINING SOCIALE HYGIËNE

Studieduur en examentijd Online Examentraining Sociale Hygiëne met SVH examen

De Online Examentraining bestaat uit toegang tot onze online proefexamen database. Tot aan de examendatum heeft u de mogelijkheid om te oefenen met meer dan 500 Sociale Hygiëne examenvragen. Hiermee kunt u de studieduur zelf bepalen. 
Voor een optimale voorbereiding op het computerexamen adviseren wij u om 10 tot 15 uur aan uw voorbereiding te besteden, waarin u het cursusboek ‘SVH Sociale Hygiëne’ doorneemt en oefent met de online proefexamens. 

Computerexamen

U ontvangt een toegangscode om zelf uw computerexamen Sociale Hygiëne in te plannen. Het SVH computerexamen kan afgenomen worden op 18 examenlocaties in Nederland; dit kan 5 dagen per week op meerdere tijden per dag.
​Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen en duurt 40 minuten, maar bent u eerder klaar dan mag u de examenruimte direct verlaten. Direct na afronding van het computerexamen krijgt u te zien of u geslaagd bent. Wanneer u minimaal 29 vragen goed beantwoord heeft, bent u geslaagd en ontvangt u uw Diploma! De verwerkingstijd van de examenuitslag door de SVH exameninstantie is 5 tot 10 werkdagen.

Informatie   l   Kosten   

Cookies

Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.